Tapahtuu

[hop!]

HUOM! Kaikki ohjelma ON HOLD kunnes tilanne rauhoittuu! Koska korona, niin asiakaspaikkoja on vähän ja moni miettii viitsiikö lähteä koittamaan mahtuuko muutenkin pieneen (toki väljään) baariin edes sisälle. Meille baarinpitäjille taas olisi aika olennaista että saataisiin ne vähät asiakaspaikat aika usein aika täyteen, ihan vaan että selvittäisiin rokotteeseen asti ja ehdittäisiin vielä järjestää niitäkin bileitä missä tupa on oikeasti täynnä. Näiden tarpeiden kohtaannon edistämiseksi pyöräytettiin propellia hatussa ja tuloksena ylläoleva vitkutin mistä näkee montako ihmistä mahtuu vielä sisälle ja koska tämä luku on viimeksi päivitetty. Koitetaan pitää sitä ajan tasalla mahdollisuuksien mukaan!

Linnassa sattuu ja tapahtuu! Asiakaspaikkoja sisällä on 50 25, aika väljästi tiloihimme nähden, ja näinä korona-aikoina niiden ylittäminen edes hetkellisesti ei ole neuvotteluasia. Ollenkaan. Terassille menee toinen mokoma, puistoon vaikka kuinka monta ja klo 21 saakka myydään ulos (vrt. osuuskaupan valikoima, eli pullokamaa ja max 5,5%), mutta sisällä se on 50 25 ihmistä korkeintaan. Vaikka olisit Kuopiosta vasiten kävellyt enon bändiä kattomaan, jos on täys niin on täys. Paras ja ainoa tapa varmistaa sisään mahtuminen on tulla_ajoissa, terveenä, kätösiä tuon tuosta pesten ja turvaväleistä huolehtien. Mi terveys es su terveys!

Perusjuidu on kuitenkin, että aina kannattaa tulla Linna Bariin, koska meillä voi tapahtua mitä vaan, milloin vaan! Piano, skeba ja jotain kivaa perkkaa on aina läsnä ja aika suurella todennäköisyydellä jotain laulukamaa ja ties mitä, joten lavaa pääsee myös täyttämään ihanalla itseydellään jos siellä ei just ketään ole! Ja jos haluaa jostain ihan vallan etukäteen sopia, ystävällisesti pingaa aarni@linnabar.fi ja sovi!

Alla asioita joista on etukäteen sovittu. Siitä näkee myös milloin on tilaa mitä voi täyttää vaikka omalla jutullaan. Tervetuloa!

Tapahtumakalenteri Linna Bar

Nothing from keskiviikko, 03 maaliskuu 2021 to keskiviikko, 02 kesäkuu 2021.

Powered by Simple Calendar