Tapahtuu

EVENTS

Aina kannattaa tulla Linna Bariin, koska meillä voi tapahtua mitä vaan, milloin vaan! Piano, skeba ja jotain kivaa perkkaa on aina läsnä ja aika suurella todennäköisyydellä jotain laulukamaa ja ties mitä, joten lavaa pääsee myös täyttämään ihanalla itseydellään jos siellä ei just ketään ole! Ja jos haluaa jostain ihan vallan etukäteen sopia, ystävällisesti pingaa aarni@linnabar.fi ja sovi!

Alla asioita joista on etukäteen sovittu. Siitä voi myös päätellä milloin on tilaa mitä voi täyttää vaikka omalla jutullaan. Tervetuloa!

Tapahtumakalenteri Linna Bar

perjantai, 06 elokuu 2021
 • MSRBL Plays Full-Band @Linna Bar 20:00-22:00

  Perjantaina 6.8. tapahtuu jälleen, kun elektroniset taustanauhat lähtevät roskiin ja Linna Barin lauteille astuu koko bändi! Viimekertaisen full-band shown tapaan luvassa energistä livesoittoa, joka ei jätä kylmäksi. Tervetuloa nauttimaan kesäisestä Suomenlinnasta, Linna Barin antimista ja huikeasta keikasta!
  Showtime klo 20, vapaa pääsy.

   
lauantai, 07 elokuu 2021
 • Sami Huohvanainen @ Linna Bar 19:30-21:30

  Sami Huohvanainen on helsinkiläinen kitaristi ja laulaja, jolle roots-musiikki on ollut aina lähimpänä sydäntä. Soolokeikoilla kuullaan perinteistä ja modernia countrya, bluesia ja amerikalta maistuvaa rockia. Sami säestää itseään soolokeikoilla sekä akustisella että sähkökitaralla.
  Sami Huohvanainen laulaa ja soittaa kitaraa Country Couple -duossa yhdessä vaimonsa Niina Huohvanaisen kanssa ja soittaa kitaraa Southern Fruitsissa sekä ZZ Top -tribuuttibändi Rio Grande Hombresissa.

   
perjantai, 27 elokuu 2021
 • Pihlanne & Muodonmuutos 20:00-22:00
   
Powered by Simple Calendar