Tapahtuu

Korona sekoitti meidän hienot systeemit, niin kuin kaikkien muidenkin, ja nyt mennään aikalailla kädestä suuhun tämä kesä, ohjelmaa putkahtelee miten putkahtelee ja mitä putkahtelee. Facebookin tapahtumakalenteria koitetaan pitää ajan tasalla niin kuin Suomenlinnan tapahtumakalenteriakin, ja ehkä tännekin saadaan jotain. Perusjuidu on kuitenkin se, että aina kannattaa tulla Linna Bariin, koska meillä voi tapahtua mitä vaan, milloin vaan! Piano, skeba ja jotain kivaa perkkaa on aina läsnä ja aika suurella todennäköisyydellä jotain laulukamaa ja ties mitä, joten lavaa pääsee myös täyttämään ihanalla itseydellään jos siellä ei just ketään ole! Ja jos haluaa jostain vasiten etukäteen sopia, pingaa hän aarni@linnabar.fi ja sopii! Tervetuloa!

  • Lauantaina 27.6.2020: Elävää musiikkia terdellä klo 19:30
  • Perjantaina 3.7.2020: Kimmo G soittelee ja laulelee ensin soolona, ja Osteri sen jälkeen. Terassilla toivotaan tapahtuvan, mutta kelien mukaan. Meininki on less-plugged eli kevyemmällä setillä, akkareita ja sellaista. Alkaa klo 19:00 tjsp.
  • Perjantaina 10.7.2020: Naurettava Linnareissu terdellä klo 19:00. Aivan naurettavan kova line up, koomikoilla ollut selvästi tylsää karanteeneissaan kun ei niitä pidä poissa oikein mikään. Tsekkaa event facebookista, ei riitä näppiksessä kirjaimet kirjoittaa tähän kaikkee olennaista. Maksaa jotain sit.
  • Tiistaina 28.7.2020: Linna Bar Manhattan korisheittokisa likeisellä koriskentällä klo 18:30. Palkintokin, ja jälkipelit baarin puolella. Donk!
  • Perjantaina 31.7.2020: Suomenlinnan Suolakurkut vetää klo 19:00. Suomenlinnan! Suolakurkut! Maailman kovin kaupunginosaorkesteri!
  • Lauantaina 1.8.2020: Karaokea alkaen jossain kohtaa iltapäivää. Ammattilaiset tosi tervetulleita, kokemus kuitenkin osoittanut että laulamaan päästäkseen ei tosiaan tarvitse olla ammattilainen (huoh).
  • Lauantaina 1.8.2020: Standuppia klo 19:00, tai näin meille joskus sanottiin. Ei takuuta.
  • Torstaina 6.8.2020: Runon sinkkujulkkarit klo 19:00 alkaen, bändi vetää 21:00
  • Lauantaina 8.8.2020: Maestro Ruscello ja hänen loistokas orkesterinsa Gruppo Velocità eli Wauhtiorkesteri tarjoilevat erinomaisen viihdyttäviä ja tanssittavia viime vuosisadan alkupuolen kotimaisia ja ulkomaisia jatsi-, isku- ja viihde-sävelmiä sekä kupletteja. Repertuaariin kuuluu svingejä, valsseja, boleroita, foxtrotteja sekä luonnollisesti saksalaisia marssitangoja ynnä muuta kaukomaiden eksotiikkaa! Soitto alkaa noin klo 21 ja kestänee peräti puolille öin! Vapaa pääsy! Vapaaehtoinen maksu suoraan orkesterille mahdollistetaan.
Päivitetty 20.3.2020