Tapahtuu

Korona sekoitti meidän hienot systeemit, niin kuin kaikkien muidenkin, ja nyt mennään aikalailla kädestä suuhun tämä kesä, ohjelmaa putkahtelee miten putkahtelee ja mitä putkahtelee. Facebookin tapahtumakalenteria koitetaan pitää ajan tasalla niin kuin Suomenlinnan tapahtumakalenteriakin, ja ehkä tännekin saadaan jotain. Perusjuidu on kuitenkin se, että aina kannattaa tulla Linna Bariin, koska meillä voi tapahtua mitä vaan, milloin vaan! Piano, skeba ja jotain kivaa perkkaa on aina läsnä ja aika suurella todennäköisyydellä jotain laulukamaa ja ties mitä, joten lavaa pääsee myös täyttämään ihanalla itseydellään jos siellä ei just ketään ole! Ja jos haluaa jostain vasiten etukäteen sopia, pingaa hän aarni@linnabar.fi ja sopii! Tervetuloa!

  • Lauantaina 27.6.2020: Elävää musiikkia terdellä klo 19:30
  • Perjantaina 3.7.2020: Kimmo G soittelee ja laulelee ensin soolona, ja Osteri sen jälkeen. Terassilla toivotaan tapahtuvan, mutta kelien mukaan. Meininki on less-plugged eli kevyemmällä setillä, akkareita ja sellaista. Alkaa klo 19:00 tjsp.
  • Perjantaina 10.7.2020: Naurettava Linnareissu terdellä klo 19:00. Aivan naurettavan kova line up, koomikoilla ollut selvästi tylsää karanteeneissaan kun ei niitä pidä poissa oikein mikään. Tsekkaa event facebookista, ei riitä näppiksessä kirjaimet kirjoittaa tähän kaikkee olennaista. Maksaa jotain sit.
Päivitetty 20.3.2020